EVADIO

Boeken

Wie Schicksal spricht, Info3, Frankfurt 2006, ISBN 3-924391-31-9

Elfenkindje, Tattwa 2014

en in Duitsland Ch. Möllmann, Borchen, ISBN 978-90-76407-60-9

Zin zien in zeven sprookjes, Elikser 2020, Leeuwarden, ISBN 9789463652896

De verhalen van verandering, Novum 2021 ISBN 978-3-99107-545-5

Elfenkindje

In 8 talen staan korte teksten bij dit prentenboek over hoe een vóór de geboorte gestorven kindje in de onstoffelijke gedaante van een elfje haar weg vindt naar 'thuis'. 

  • 童话 
  • Eventyr
  •  Die Geschichte eines Elfenkindes 
  • A Fairy Tale by Marianne Carolus
  • ひとりの ようせいの この おとぎばなし 
  • Een sprookje 
  • O poveste

ISBN 9789076407609

Als een kindje geboren is, kan het eerst vooral huilen en slapen. Maar het leert snel en raakt steeds meer thuis op de aarde. In dit prentenboek gaat het over een kindje, dat niet geboren werd. Immers, niet alle zwangerschappen eindigen met een geboorte. Dit komt zo vaak voor, dat veel kinderen het wel zelf of dicht bij ooit hebben meegemaakt.
Dit sprookje laat op een serieuze, maar tegelijk lichte en blijde manier zien, dat er ook in het zielenland hulp is. Het is een fantasieverhaal, maar gebaseerd op jarenlange ervaring als schoolarts en als regressie- en reïncarnatietherapeute.
Bij elke prent is een korte tekst in elk van de volgende talen:
Chinese Dansk Deutsch English Frysk Japanese Nederlands Română
In Nederland uitgegeven bij Tattwa: www.tattwa.nl

 

Wie Schicksal spricht

schicksal.jpg

Opstellen over ervaringen en filosofische aspecten van de reïncarnatietherapie, over lichaam, ziel en geest van de zich voortdurend ontwikkelende mens.


Bij Info3 en in de boekhandel te bestellen. 

Mit Cartoons von ERM

Info 3 Verlag, vertrieb@info3.de

ISBN: 3924391319

 

 

 'Zin zien in zeven sprookjes' vertelt over hoe sprookjes kunnen helpen met zingeving in je dagelijkse leven. Zeven oude sprookjes van de verzameling van de Gebroeders Grimm blijken een bron van steeds nieuwe zinzichten.

 

'De verhalen van verandering' zijn veertien korte verhalen, moderne sprookjes over de strijd tussen goed en kwaad, zoals die zich dagelijks in ons en buiten ons afspeelt.

 'De Romantiek als bron', een studie over drie sprookjes uit de Duitse Romantiek, gezien in het licht van anthroposofie en eigen ervaringen, over Europa en toekomst.

Contact: Marianne@evadio.net

Login